>

blog Svetogorsko nasleđe
Iako se svakodnevno budimo u nadi da ćemo nadolazeći dan uspeti posvetiti sebi, vrlo lako se naša želja pretvara u pusta maštanja, ako već od rana jutra ne koračamo laganim ispravnim korakom paralelno uz toplu reč naših bližnjih, toplu, kao što su tople sve te reči Internet bloga pod nazivom “Svetogorsko nasleđe”.
Život je nepredvidiv kao i bajka. Baš kao i bajka je nepredvidiv i Svetogorski blog, nikada ne znate gde će vas odvesti Svetogorsko nasleđe, blog koji po svojoj prirodi ima tendenciju rasta i širenja na sve delove sveta. To je Internet blog koji se sastoji od stotine malih zapisa, spremnih, da kao male pčelice sa nektarom nahrane sve udove vašeg tela i tako vam da snage da doputujete do svog cilja.
Već danas ovaj nektarski melem može da vam se putem Interneta približi i da vas prati dok plovite. Čuvajući vašu sigurnost zajedno sa vama u vašoj barci kojom  plovite sunčanim zrakama od ranog svitanja pa do zalaska sunca. Svetogorsko nasleđe vam tako može postati putevoditelj s kojim ćete savršeno ispuniti praznine vašeg dana.
Nenad Badovinac, 
Avgust, 2011.
Поделите са пријатељима...