angazmanocagavrila

Овде је доступна PDF и аудио-визуална презентација, која детаљно приказује интернет модел којим Архимандрит Гаврил на интернету користи савремене алате за комуникацију са јавношћу. Циљ презентације је да се јавност детаљније упозна са пројектом који отац Гаврило свакодневно води на интернету.

Управо су описани модели у презентацији помогли оцу Гаврилу да, у његових 15 година рада на интернету, постане јединствени интернет монах, како га многи називају у целој Васељенској Цркви, и на тај начин приближи младима Цркву путем интернета. Млади су данас непрекидно “online”, а отац је осмислио информатичке моделе који му свакодневно користе да буде у контакту са младима. Данас отац Гаврило комуницира виртуелно са више од 100 000 људи, и све то са свог малог лаптопа уз  моделе комуникације које смо осмислили.

Погледајте који је то ангажман, који су то модели и процеси који су помогли оцу да овлада савременим начинима комуникације, а који су истовремено младе приближили Цркви. Сазнајте и који су нам планови за будућност, како желимо да базе података и мобилне технологије искористимо за повећање присутности духовног живота код младих.

Линк за преузимање презентације у PDF формату: PDF prezentacija

Youtube линк са аудио-визуелном презентацијом: https://www.youtube.com/watch?v=eEQLY5PNJ9U

Ненад Бадовинац,
Јул, 2014.

Поделите са пријатељима...