fejs1Манастир Лепавину можете истински доживети тек приликом личне посете. Уз презентацијске слајдове и галерију фотографија 06.03.2012. одржао сам презентацију о манастиру Лепавини и интернет мисионарском раду Архимандрита Гаврила.

 

КЛИКНИТЕ и послушајте предавање Ненада Бадовинца које је одржано у великој сали СО Вождовац у Београду која је одржана 06.03.2012. године.

 

КОМЕНТАРИ СА ФЕЈСБУК ПРОФИЛА ОЦА ГАВРИЛА О ПОСТАВЉЕНОЈ ТЕМИ:

о.Гаврило Тек приликом посете, Манастир Лепавину можете истински и доживети. Уз презентацијске слајдове и прелепу галерију фотографија имаћете прилику доживети манастир Лепавину у Београду. Поред описа манастирске свакодневнице послушајте и тему о Интернет мисионарском раду Архимандрита Гаврила (Вучковића).

НемањаиДанијела Младеновиц Верујем Оче да сте поносни на своју духовну децу, јер, све што раде, чине да би се прославило Име Божје и Пресвета Богородица.

Милица Перуновиц Ивановиц Слава Богу, када ја нијесам у прилици за сада да пођем находчашће, ево начина како ћу моћи доживјети Манатир и његову Светињу у Београду.Хвала оче Гаврило.

Сања Кнежевић …Па оче Гаврило, ја ипак мислим да би потпуна презентација била кад би Сте и сами присуствовали…Ко манастир Лепавину може боље од Вас да презентује…

о.Гаврило Мени моје здравствено стање сада не омогућава да учествујем на презентацији. И овако ће, ако Бог да да се одржи, бити занимљива.

Бранка Крнета Оце Гаврило хвала вам на свему и свако добро зелим вам од срца , како вама тако и братији манастира Лепавина. Да вам Бог да здравља и свако добро. Амин

Мирјана Јовициц Благословите о.Гаврило,ова Презентација је за мене радосна вест.И да сте у најбољој здравственој форми, нема потребе да напуштате Вашу лепавинску светињу у којој деценијама, свакодневно прослављате Бога, Богородицу и Свете. Господ Творац свега видљивог и невидљивог, је из небића у биће створио човека, од његовог ребра и човечицу…Ви сте својом ревношћу, послушношћу и благодаћу Духа Светог, уз помоћ Ваше братије, много допринели да се драгоцено стадо умножи, користећи најсавременија средства комуникације. Такође сте манастирску руину претворили у духовну лепотицу у којој се многи молитвама Вашим, и милошћу Богородице Лепавинске исцелише. Иста та, савремена средства, аудио-визуелна и друга од којих многи још увек зазиру, могу истовремено на више места да прикажу ман.Лепавину, методе, садржаје и резултате Вашег служења Богу и људима. Ко пожели ипак на лицу места да се напоји благодаћу, уз Божју помоћ биће и могућности.

Милица Перуновиц Ивановиц Бомаже Бог , оче Гаврило, Бог Вас Благосовоио и вашу братију, укријепио и ваше душуе и даривао тјелесно здравље. Даће Господ следећу прилику да вас сусретнемо у Београу. Ја Долазим. Не зелим ниста против хрисцанства, само бих зелео објаснење… Јер ја сам Хрисцанин! Верујем у Христа као Господа и Спаситеља, Верујем у Оца , Сина и светога дуга… Могу да вам помогнем доста о Хрисцанству, зелим да вам доказем да је Христос прави бог, Не зелим да вас окренем од Оца Гаврила, јер верујем да је он један од паметних људи, па цак паметнији од мене…

Сања Кнежевић …Хвала оче Гаврило на одговору…Слава Богу…

Саша Лазић Ништа друго него предивно…

Миланка Пандуревиц Драги Оце Гаврило ви иако не будете присустовали на овој презентацији ,ви цете бити духовно у сваком смислу ту кроз слике и реци које це брат Ненад да приказе и казе на презентацији ……вас драги и мили лик це бити у свакој тој слики и реци……

Милица Перуновиц Ивановиц Да ли ће на таквој презентацији , могуће бити купити икону Богородице Лепавинске. Знам да је могу набавити у Србији, али ја бих хтјела баш из Вашег Манастира.

Поделите са пријатељима...