Аутор блога – Ненад Бадовинац

Пред нама је нови циклус истраживања православне духовности. Са посебним задовољством преузимам на себе обавезу да и следеће године пишем о сусретима са Светим местима и мистичним појавама која су скривена далеко у пространствима духовног света. Пред нама је нови циклус истраживања бескрајно богате православне духовности. Идемо заједно ка новим изазовима, желећи да сазнамо о духовним, нематеријалним наградама које је Небески Отац, наш Створитељ припремио за оне који желе да упознају Његове тајне. Не желимо да пропустимо могућност да се сусретнемо са вечним духовним вредностима.

Наставите да пратите “Записе и репортаже”, јер сигуран сам да, због наше устрајаности, Господ ће да нас награди новим спознајама.

У новом циклусу истраживања највише се радујем сусретима са свима Вама овде на Записима и репортажама. Радујем се сусретима са Чудотворном иконом Богородице Лепавинске, као и сусретима са блаженопочившим архимандритом Гаврилом (Вучковићем) чији благослов носим на своја путописна истраживања.

Свим верницима желим срећан Божић уз хришћански поздрав:

МИР БОЖИЈИ – ХРИСТОС СЕ РОДИ

Поделите са пријатељима...