Током пројекције филма у Бјеловару.

Пројекције филма “Русија – велика тајна” су до децембра, 2019. одржане у неколико земаља (Србија, Босна, Македонија), а недавном пројекцијом у Бјеловару, свој пут пројекције филма настављају унутар Европске Уније. Као аутор филма могу да кажем да сада филм води мене на нова путовања, јер ја више немам утицај на то где и када ће филм бити презентован.

У организацији Вијећа српске националне мањине Бјеловарско – билогорске жупаније и града Бјеловара одржана је промоција филма у Бјеловару. Присутнима се поздравом и уводним речима обратио председник Вијећа г. Дарко Карановић, а г. Радован Дожудић је говорио о књизи мојих путописа “Сусрети са Светим местима”. Бјеловарчани су својим коментарима дали подршку филму.

У албуму се налазе фотографије са познатим бјеловарчанима, као и предузетницима, госпођом Вишњом и господином Здравком Певец који су својим присуством и увеличали пројекцију филма. Захвалан сам им, јер су својим коментарима дали подршку мом раду и филму. Пројекцији је присуствовало око 40 посетилаца.

Чланак из новина: “Бјеловарски лист”.

Ненад Бадовинац,
У Бјеловару, 06.12.2019.

Поделите са пријатељима...