1. Уплатом на динарски рачун путем Опште уплатнице:

На рачун број: 160-5100100518115-21

Донација - уплатница општа

2. Уплатом на девизни рачун:

На Banca Intesa рачун са IBAN бројем: RS35160513020035127322
Преузмите упутства за уплату: 

3. PAYPAL уплатом на линку:
[paypal-donation]

Велики је изазов писати о православној мистичној духовности, с обзиром на изазов, покушавам да своја духовна искуства која сам понео са светих места, пренесем у облику књиге и путем филма.

Моји досадашњи радови/пројекти су у виду књиге: „Сусрети са светим местима" и у форми документарнo-путописног филма: „Десет дана на Светој Гори". 

Читаоцима књиге и гледаоцима филма, моји радови, могу да приближе света места на један иновативан начин. Доказујем, да духовност није у нескладу са новим технологијама и да религиозност није резервисана само за старију популацију жена са црним марамама, већ показујем да је наша Црква олистала и препуна је младих људи.

Мистична духовност ме подстиче на нова путописна истраживања. У току је припрема мог наредног пројекта, путописно-документарни филм „Тајанствена Русија између Србије и Истока". Искуства за овај филм тражио сам у далекој Русији, у близини њихових многобројних светих места и у околини, где и даље живи незаборавни дух, свете царске породице Романових. Упознао сам руске светиње у којима је духовни свет најближи материјалном. Место на коме се не прича много о духовности, већ се живи духовност.

Уколико желите директно помоћи постојеће и нове пројекте са сајта: "Записи и репортаже" које уређује и води Ненад Бадовинац - можете то да урадите овде преко странице "Донација за пројекте"

 

На овом линку можете погледати филм: "Десет дана на Светој Гори"
На овом линку можете доћи до књиге: "Сусрети са Светим местима"